Cautare avansata
VoluntarEuropean.ro
TINAPSE
Portal NONFORMALII.RO
Diseminare.ro
Lume Buna
StiriONG
Blogunteer.ro
Mai sunt -17647 zile pana la urmatorul termen limita
Home Harta site Contact AN Lista evenimentelor

Ciclu de formare/ evaluare SEV

Informatii actualizate

Dragi beneficiari cu proiecte SEV aprobate, dragi coordonatori responsabili cu inscrierea voluntarilor SEV la sesiunile aferente Ciclului de Formare-Evaluare SEV,
Va  informam ca incepand cu luna august 2014, procedura de inscriere a voluntarilor SEV la sesiunile de formare-evaluare s-a simplificat. Toate informatiile necesare inscrierii voluntarilor la Ciclul de Formare se afla la un click distanta, pe website-ul www.erasmusplus.ro (click AICI)
Va rugam sa directionati voluntarii SEV gazduiti de dumneavoastra catre pagina evenimentului pentru ca de acum inainte inscrierea ii priveste direct!!

_______________________
Dear beneficiaries implementing EVS projects, dear coordinators in charge with the enrollment of the EVS volunteer to the sessions of the EVS Training Cycle.
We inform you that starting with August 2014 the EVS volunteers enrollment procedure was simplified. All the necessary information regarding the enrollment of the EVS volunteers to the EVS Training and Evaluation Cycle it’s at a glance available, on the website www.erasmusplus.ro (click HERE)
Please guide the EVS volunteers you hosted to the event page because from now on the enrollment concerns them directly.

 

 

Aspecte logistice

Pentru voluntari care vor participa se vor asigura costurile legate de cazare, masa si transport de la locul desfasurarii stagiului la locul desfasurarii sesiunii si retur.

Transportul va fi asigurat in regim de decont. In acest sens, organizatiile vor avansa voluntarilor sumele necesare pentru transport, iar apoi aceste sume urmand a fi decontate de catre ANPCDEFP in baza unui formular de decont completat de catre un reprezentant al organizatiei. Nu sunt eligibile cheltuielile de transport pentru voluntarii care nu participa integral la sesiunea la care au fost inscrisi. Pentru voluntarii care isi desfasoara stagiul in localitatea in care se va desfasura sesiunea nu se asigura transport.

Informatii detaliate pentru decont vor fi disponibile pentru fiecare sesiune in pagina dedicata din Lista de evenimente disponibila pe www.erasmusplus.ro

 

NONFORMALII.RO
ANPCDEFP
Programul de invatare pe tot parcursul vietii
Eurodesk
Europass
Portalul Student Erasmus

ANPCDEFP se muta in casa noua!
Leader 2B & Mentor 2B
click pentru toate stirile
Comunicat final proiect "The key to success"
Tineri Voluntari pentru natura...la final!
In perioada 21 - 29 Octombrie 2013, Asociatia Together Romania alaturi de partenerii sai din Italia,...
click pentru toate stirile
propune o stire

nonformalii.wordpress.com
euparticip.wordpress.com
includere.wordpress.com
De unde doriti sa aflati informatii despre proiecte (sau activitati din proiecte) Tineret in Actiune?