Cautare avansata
VoluntarEuropean.ro
TINAPSE
Portal NONFORMALII.RO
Diseminare.ro
Lume Buna
StiriONG
Blogunteer.ro
Mai sunt -17700 zile pana la urmatorul termen limita
Home Harta site Contact AN Lista evenimentelor

Comunicat final proiect "The key to success"

data: 03/Noiembrie/2013

 

 

Comunicat de presă

Asociația Destiny Mangalia a organizat  în perioada 08.09 – 15.09.2013 proiectul  “The key to success”,  finanțat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în Acțiune, Acțiunea 1.1 Schimb de tineri, cu tema șomajului în rândul tinerilor.

Participanții proiectului au fost 25 de tineri cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, din România, Bulgaria, Italia și Turcia. Printre aceștia s-au aflat și tineri cu oportunități reduse, dorindu-se astfel integrarea lor socială.

Proiectul a avut ca scop dezvoltarea abilităților și aptitudinilor necesare în vederea angajării. S-a urmărit încurajarea tinerilor în depășirea barierelor culturale și  acceptarea diferențelor  sociale, economice și etnice.

Pe parcursul proiectului, tinerii au lucrat în echipe interculturale pentru realizarea videoclipului ”The key to success” ( https://www.youtube.com/watch?v=yhQRynB0jts ) și conceperea ghidului ”The path to employment” menite să ajute tinerii aflați în căutarea unui loc de muncă.   

Vizibilitatea a fost realizată prin cafeneaua publică susținută la Colegiul Economic Mangalia și prin seara culturală organizată la Casa de Cultură din Mangalia.

Evaluarea finală a proiectului s-a realizat prin susținerea unei simulări de interviu la Daewoo Mangalia Heavy Industries.

Participanții au fost încurajați să participe în alte proiecte dar și să aplice pentru finanțarea propriilor proiecte prin intermediul Programului Tineret în Acțiune.

Acest proiect este finanțat cu susținere din partea Comisiei Europene. Acest comunicat reflectă doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru utilizarea informației pe care o conține.

 

click aici pentru toate stirile curente

 

NONFORMALII.RO
ANPCDEFP
Programul de invatare pe tot parcursul vietii
Eurodesk
Europass
Portalul Student Erasmus

ANPCDEFP se muta in casa noua!
Leader 2B & Mentor 2B
click pentru toate stirile
Comunicat final proiect "The key to success"
Tineri Voluntari pentru natura...la final!
In perioada 21 - 29 Octombrie 2013, Asociatia Together Romania alaturi de partenerii sai din Italia,...
click pentru toate stirile
propune o stire

nonformalii.wordpress.com
euparticip.wordpress.com
includere.wordpress.com
De unde doriti sa aflati informatii despre proiecte (sau activitati din proiecte) Tineret in Actiune?